RSS
 

Szynka w pysznym sosie

21 mar

Bardzo rzadko zdarza mi się wykorzystywać w mojej kuchni jedzenie instant. Jednak tym razem pomysł wydawał mi się na tyle kuszący, że poddałam się :)

800 g szynki pokroiłam w plastry i rozbiłam delikatnie tłuczkiem. W woreczku wymieszałam 200 ml śmietany 30%, zupę cebulową Knorr i zupę borowikową Knorr. W mieszankę wrzuciłam szynkę, wymieszałam, zawiązałam i dusiłam godzinę w piekarniku w 180 stopniach.

 
1 komentarz

Napisane przez w kategorii Bez kategorii

 

Tags:

Dodaj komentarz

 

 
  1. ~Informatyk

    21 marca 2012 o 09:20

    Nie jestem zbyt zwolennikiem gotowych produktów (no może z wyjątkiem kostki rosołowej w niektórych przypadkach), choć… trzeba by to spróbować…
    Obawiam się jednak, że całość będzie za słona i jednym, jedynie słusznym smaku z torebki.

     
 

  • RSS
  • Facebook
  • YouTube